Opening 40e Speelweek

Opening 40e Speelweek

Zondag 23 augustus om 15.00 uur is de opening van de 40ste Speelweek. Dit jaar staat de opening in het thema van Zomercarnaval en zal de opening verzorgd worden door Señorita Tas, zij vraagt de kinderen dan ook om in het thema verkleed te komen naar deze opening.

De officiele opening zal verricht worden door ons nieuwe burgemeesterspaar. Ook zal de burgemeester Toon van Asseldonk of een afgevaardigde van de gemeente bij deze opening aanwezig zijn.

Na de officiële opening zijn er op het plein verschillende activiteiten te doen voor de kinderen. Ook zullen de kinderen wat lekkers aangeboden krijgen.

Voor de opening en tijdens de pauze zal kapel-3L zorgen voor een gezellige sfeer, danspasjes oefenen doen we met Next Movement.

Wij vragen de medewerking aan ouders om alvast weekkaarten te kopen tijdens
de voorverkoop op zondag 23 augustus.

Kleurplaat

Een van de extra's tijdens ons jubileum is de kleurwedstrijd, waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Welke prijzen dan? Dat houden we nog even voor ons zelf. Je kunt jouw creatie tijdens de speelweek inleveren bij bij de infopost.

De winnaars zullen we bekend maken tijdens op vrijdag tijdens de kinderplaybackshow.

Geen kleurplaat ontvangen? Geen probleem je kunt hem ook hier downloaden, maar er wat moois van en wie weet sta straks op het podium.