41e Speelweek

zaterdag, 11 juni 2016

41e Speelweek

De organisatie van de 41ste   Speelweek is al weer volop in voorbereiding. Een groep van ervaren medewerkers zijn alweer in touw om ook de 41ste Speelweek weer tot een succes te maken.

Op zondag 21 augustus om 15.30 uur starten wij met onze opening, die dit jaar wederom verricht zal worden door ons burgemeesters paar. Zij zullen de gehele week met de scepter zwaaien en een klein kijkje achter de schermen krijgen bij diverse activiteiten.

De week zit weer vol met allerlei jaarlijks terugkerende vaste activiteiten zoals: koken en bakken,figuurzagen,sieraden maken,hutten bouwen, verf en knutselhoek, karateles, sport & spel,vissen,dammen, tatoo shop, houtbranden,vossenjacht en het altijd natte spektakel spuitbal.       En natuurlijk kan je bij ons terecht om mooie tasjes en loom bandjes te maken.

Ook dit jaar zal er zowel een kinder, als volwassenen zeskamp worden georganiseerd. Voor de muzikale jeugd en volwassen bestaat de mogelijkheid om hun talenten te tonen op ons podium, op de donderdag en vrijdag avond. Aansluitend zal voor de 5de keer het Drielse kampioenschap spiekerbokshangen worden georganiseerd, tijdens het jaarlijks terugkerende pleinfeest.

Voor opgave en/of vragen over een van onze activiteiten, en ons volledige programma raadpleeg onze website: www.speelweekdriel.nl .Voorverkoop van weekkaarten start op zondag 21 augustus van 15.45 uur tot 17.00 uur, kosten 11 euro. Vanaf maandagmorgen zijn er dagstempels zijn te verkrijgen voor twee euro vijftig, ook dan is er nog volop  de gelegenheid voor het verkrijgen van weekkaarten.

Loterij en vrijwilligers

Ook dit jaar zal er een loterij gehouden worden. Zoals inmiddels gebruikelijk zal een deel van de opbrengst worden geschonken aan een goed doel. De vrijwilligers van de Speelweek hebben dit jaar gekozen voor “Stichting Dolidi Sulawesi. Wij als Speelweek vinden het belangrijk om even stil te staan bij de kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een feestweek te beleven. Loten zijn gedurende deze week beschikbaar, ook zullen vrijwilligers huis aan huis gaan in Driel om onze loten aan te bieden voor een euro per lot. Op deze manier steunt u 2 doelen in een: U bezorgd de kinderen uit ons dorp en omstreken een onvergetelijke week, en u draagt bij aan de doelstellingen van Stichting Dolidi Sulawesi. Mede door uw steun in de afgelopen jaren heeft de Speelweek Driel al flinke bedragen kunnen doneren aan: Doe een wens, Kika, Ronald Mac Donald, Clini Clowns, De opkikker en de LINDA.Foundation.

Ook dit jaar is ons streven een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan een vertegenwoordiger van Stichting Dolidi Sulawesi ttijdens de grote kinderplaybackshow op vrijdagavond  augustus.

De vrijwilligers van de 41ste Speelweek Driel gaan nog even hard aan het werk om er weer een fantastische week van te maken. Geniet van jullie vakantie en wij zien jullie graag terug bij de Speelweek.