De 39ste Speelweek

zondag, 20 juli 2014

Vanaf nu als Stichting Speelweek Driel

De 39ste Speelweek

Een Nieuwe stichting met veel ervaring, zo kan je kersverse stichting Speelweek Driel noemen.    Ieder jaar verzorgen  +/- 50 vrijwilligers in de laatste week van de zomervakantie een week die vol leuke activiteiten zit.

Dit jaar van 17 t/m 22 augustus, de opening zal verricht worden door ons eigen burgemeesterpaar op zondag 15.30 uur 17 augustus.

Verder zijn er dagelijks terugkerende activiteiten, zoals: koken en bakken,figuurzagen,sieraden maken,hutten bouwen, verf en knutselhoek, karateles, sport & spel,vissen,dammen, tatoo shop, houtbranden, ook de vossenjacht en het natte spektakel spuitbal staan op het programma.

Ook dit jaar zal er een kinder, als volwassenen zeskamp worden georganiseerd. Voor de muzikale types bestaat de mogelijkheid om hun talenten te tonen op ons podium, op de donderdag en vrijdag avond. Aansluitend zal voor de 3de keer het Drielse kampioenschap spiekerbokshangen worden georganiseerd, tijdens het jaarlijks terugkerende pleinfeest.

Ook dit jaar zal er een loterij gehouden worden. Een deel van de opbrengst schenken wij aan een goed doel. De vrijwilligers hebben dit jaar gekozen voor “Stichting Het vergeten kind”. Wij vinden het belangrijk om even stil te staan bij de kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een feestweek te beleven. Op deze manier steunt u 2 doelen in een: U bezorgt de kinderen uit ons dorp eo een onvergetelijke week, en u steunt de doelstellingen van Stichting Het vergeten kind.

De vrijwilligers gaan nog even hard aan het werk om er weer een fantastische week van te maken.