37e Speelweek

dinsdag, 24 juli 2012

37e Speelweek

Nog een paar vakantie weekjes en dan is het weer zover.

Er is achter de schermen alweer hard gewerkt door enthousiaste vrijwilligers aan de voorbereidingen van alweer de 37ste Drielse speelweek 2012.
Wij hopen ook dit jaar er weer een knallend feest van te maken.

Ook vinden wij het als Speelweek belangrijk om even stil te staan bij de kinderen, waarvoor het niet vanzelfsprekend is om een feestweek te beleven.
Daarom hebben wij een loterij georganiseerd, waarvan een deel van de opbrengst geschonken zal worden aan de Clinic clowns

Zo steunt u twee doelen in een: u bezorgt de kinderen uit ons dorp  een onvergetelijke week en u ondersteunt hiermee de Clini Clowns.

De Clini Clowns bieden afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of een handicap.

Kinderen met een ziekte of handicap zijn afhankelijk en kwetsbaar. Doordat hun omgeving zich voornamelijk richt op de ziekte of handicap komen de kinderen ongewild in een volwassen wereld terecht. CliniClowns vindt dat kinderen met een ziekte of handicap onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn.
Het bieden van afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of handicap. Maar ook aan kinderen in andere moeilijke situaties. Met als doel een bijdrage te leveren aan hun kwaliteit van leven.

Zij zijn dan ook erg verheugd over ons initiatief. Tijdens de Speelweek zullen wij regelmatig jullie aandacht hiervoor vragen.