42e Speelweek

dinsdag, 08 augustus 2017

42e Speelweek

Nog een heel evenen dan is het weer zover. Dan zal voor de 42ste keer de Speelweek worden georganiseerd in en rondom zalencentrum De Oldenburg. Achter de schermen wordt door enthousiaste medewerkers hard gewerkt alle voorbereidingen te treffen om er weer een geslaagde week van te maken voor zowel jong en oud inwoners van Driel en wijde omgeving.

Wij hopen er dan ook weer een knallend feest van te maken. Tijdens de opening zal aanwezig zijn Drumtastic. Drumtastic is een leuke activiteit waarbij muziek en bewegen mooi op elkaar aansluiten. Deelname is mogelijk vanaf 5 jaar. Wil je hier vooraf meer van weten kijk dan op www.drumtastic.nl.

Ook is weer terug van even te zijn weggeweest de kleedjesmarkt (bij goed weer zal deze buiten zijn) en na de officiële opening zijn er op het plein verschillende activiteiten te doen voor de kinderen. Het nieuwe burgemeesterspaar zal bekend worden gemaakt tijdens de opening.

Wil je een steentje bijdragen aan de speelweek neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Financiële ondersteuning is ook altijd van harte welkom. Vraag hiervoor naar ons sponsorplan of druk hiervoor op de speciale button op onze sociale mediakanalen.

Wil je op de hoogte blijven? Je vindt ons op diverse sociale kanalen. Volg, Share en Like ons dan. Het zou leuk zijn als je een berichtje plaatst en ons laat weten hoe leuk de Speelweek wel of niet is.

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal weer te zien tijdens de grote "opening" op zondag 20 augustus 2017.